Forumi Energjetik i Maqedonisë 2018 – #MEF2018 është forumi më madhështor energjetik në rajon! Jini në mesin e të parëve që do ta mbulojnë atë me komunikatat ekskluzive, lajmërimet më të mëdha dhe përjetoni eksitimin e gjithë ndodhive në MEF2018!

Kualifikimi i të gjitha shtëpive mediatike do të përcaktohet nga stafi i MEF2018 i ngarkuar me detyrën e regjistrimit të mediave.

Regjistrohuni tani me plotësimin e Formularit për Regjistrimin e Mediave në këtë faqe.