Регистрација

Цената за регистрација изнесува 3.000,00 денари или 50,00 евра. Надоместокот го вклучува следново: конференциска документација, освежување на кафе и освежување за време на целото времетраење на конференцијата. Ручекот и вечерата не се вклучени во оваа цена. Хотелот нуди пакет со полн пансион по намалена цена од 65 евра еднокреветна соба за една ноќ, и 50 евра двокреветна соба за една ноќ и треба да бидат на товар на самите учесници. Резервациите можете да ги направите преку следниот линк: https://www.hotelizgrev.com/mk/index.html

Достапни начини на плаќање за резиденти и нерезиденти: Кредитна картичка или преку банкарска сметка

Please navigate to the home page.

Return to shop