Регистрација на медиуми

Македонскиот Енергетски Форум 2018 – #MEF2018 е најголемиот енергетски форум во регионот! Бидете меѓу првите кои ќе ги покријат ексклузивните соопштенија, најголемите најави и доживејте ја возбудата на сите случувања на MEF2018!

Квалификациите на сите медиумски куќи ќе бидат одредени од страна на персоналот на MEF2018 задолжен за регистрација на медиумите.

Регистрирајте се сега со пополнување на Образецот за регистрација на претставниците на медиумите на оваа страна.